Responsive Web Design

Content Management System (CMS) membolehkan anda sebagai admin dapat menambah, mengubah atau membuang mana mana bahagian isi kandungan laman web dengan tanpa perlu kepada kemahiran programming yang ketara. Dengan CMS anda dapat mengemaskini dari masa ke semasa, sebagai contoh promosi bagi event tertentu. Laman web, selain dari sebagai medium komunikasi satu hala, ia juga dapat membantu anda mengumpul data data pelanggan atau pengunjung laman web anda yang boleh anda gunakan sebagai alat marketing.

Sejak tahun 2000, Sani.my telah menawarkan khidmat membina laman web menggunakan CMS kepada ramai ahli kenamaan serta badan korporat seperti Prof. Dr Nik Omar, Dr Hasmerya dan Senator Maglin Dennis D'cruz, (Timb. Menteri Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan). Sani.my juga terlibat dalam pembinaan laman web portal rasmi negeri perak, Perbadanan Pembangunan Pertanian Negeri Perak (PPPNP), Badan Amal dan Usaha Isteri Negeri perak (BAIDURI) dan sebagainya. Selain badan korporat dan VVIP, sani.my juga telah membina laman web untuk usahawan-usahawan kecil seperti abeeherro.com (Syarikat bumiputera yang membekalkan pemadam api), kainmall.com.my (Peruncit kain kurung murah), dan banyak lagi.

 

 

RESPONSIVE WEB DESIGN

Selain daripada mempunyai CMS bagi memudahkan anda membina laman web, Adalah penting juga sesebuah laman web itu bersifat responsif. Iaitu designnya bertindakbalas mengikut jenis peranti yang memaparkannya. Sebagai contoh sekiranya laman web tersebut dipaparkan menggunakan telefon pintar, maka ia akan secara automatik mengubah paparan laman web tersebut. Jika perlu, module module yang agak berat dan kurang penting akan di sembunyikan (hide) bagi paparan ini sebaliknya ditunjukkan pada paparan yang lebih besar seperti komputer atau tab. Hal ini boleh diperumpamakan seperti rajah dibawah;

 

Sekiranya anda ingin memiliki laman web yang dikuasakan oleh CMS dan juga mempunyai fleksibiliti dan responsif, sila hubungi kami Freelance Web Developer Malaysia untuk mendapatkan quotation bagi laman web anda!.

MENGENAI KAMI

Sani.my merupakan sebuah syarikat membina laman web dan juga pemasaran laman web sejak 2005. Kami menawarkan khidmat membina laman web, mendesign, membina laman web dagang (e-commerce) dan khidmat SEO. Kami mengutamakan pelanggan kami dengan menyiapkan laman web pada masa yang dijanjikan dengan kos yang berpatutan

FOLLOW US

Post Terkini

Dapatkan sebut harga bagi laman web anda hari ini juga secara percuma!


Dapatkan Sebut Harga